Volajtaxi
Taxi služby
Blog
Kontakt
15.12.2019
Už sme aj na MOBIL.SK

Mobil.sk o nás napísal výbornú recenziu na ich stránkach o mobilných aplikáciách.

Volajtaxi: Perfektná slovenská taxi aplikácia, ktorá je iná ako všetky ostatné

 

UBER, Taxify, Hoppin atď. Vo svete sa rozbiehajú aplikácie, ktoré používajú pokročilý systém objednávania a odvozu zákazníkov. Lenže na našom malom Slovensku tieto aplikácie fungujú iba v niekoľkých väčších mestách a pokiaľ cestujete do menších miest, zavolať si odvoz v podobe miestnej taxi služby znamenalo pátrať po nej na internete či sa informovať u miestnych. Odteraz bude všetko inak.

V obchode Google Play sa objavila aplikácia, ktorá problémy s hľadaním taxislužby v slovenských mestách odstráni raz a navždy. Volajtaxi je malou aplikáciou, ktorá v smartfóne zaberie iba zhruba 5 megabajtov a obsahuje databázu všetkých aktívnych slovenských taxi služieb. Tie vyhľadáva prostredníctvom funkcie GPS.

Jednotlivé taxi služby sú radené podľa miest a používatelia majú možnosť svoje jazdy ohodnotiť. Takže ak sa vyskytnete kdekoľvek na Slovensku, hneď budete vidieť, ktorou taxi službou sa oplatí cestovať a ktorou nie. Priamo z prostredia aplikácie môžete kontaktovať operátora a dohodnúť si odvoz. Všetko je rýchle a prehľadné. Celkovo ide o niekoľko tisíc taxislužieb v 140 mestách na Slovensku.

 

V obchode Google Play má Volajtaxi zatiaľ iba hodnotenia s 5 hviezdičkami, je zadarmo a neobsahuje žiadne otravné reklamy.

Čítaj ďalej tu https://mobil.sk/clanok/2002-volajtaxi-perfektna-slovenska-taxi-aplikacia-ktora-je-ina-ako-vsetky-ostatne

 

Naša taxi aplikácia aktuálne zobrazuje viac ako 2000 aktívnych taxi služieb pre celé Slovensko. Každá taxi služba sa dá ohodnotiť a tak zobrazuje ľudom aj spokojnosť zákazníkov. Všetky taxi služby sú teda zoradené podľa hodnotení a spokojnosti volajúcich.

 

Sťahuj ZDARMA.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adrisoft.calltaxi

https://apps.apple.com/sk/app/volajtaxi/id1462489735

 

Taxi Martin, taxi služby martin, taxi zdarma, taxi Slovensko, lacne taxi, taxi bratislava, hoppinm, uber, taxi bolt, bolt, taxi, taxi top, najlacnejsie taxi

https://www.volajtaxi.sk/

Volajtaxi Podmienky používania Kontakt Taxi služby Blog

Copyright © 2024 by Volajtaxi.sk, Všetky práva vyhradené.