Volajtaxi
Taxi služby
Blog
Kontakt
28.05.2019
Volajtaxi aplikácia už aj pre iOS

Projekt Volajtaxi sme rozbehli iba nedávno, ale aj za ten krátky čas sa nám podarilo vytvoriť bohatú aktuálnu databázu, v ktorej môžete nájsť taxi služby zo všetkých regiónov Slovenska.

Vďaka tomu, že ste našu aplikáciu Volajtaxi pre android začali používať a dávali nám spätnú väzbu cez hodnotenia, podarilo sa nám v krátkom čase odstrániť väčšinu nedostatkov a postupne sme pridali nové funkcie. Teraz si môžete nielen vyhľadať lacné taxi služby, ale na dva kliky im môžete priamo volať. Okrem toho ich môžete priamo v aplikácii hodnotiť, alebo zoradiť podľa obľúbenosti alebo času volania. Možno si poviete, že to nie je nič nové, ale od podobných aplikácií sa Volajtaxi SK líši tým, že všetky taxi služby sú vždy aktuálne a postupne sa snažíme pridávať aj ich ceny, pretože ste to vy sami požadovali.

Sťahuj ZDARMA na Google play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adrisoft.calltaxi

Ďalšou dobrou správou je skutočnosť, že sme len nedávno vydali aj aplikáciu Volajtaxi pre iOS na Apple store. Takže si môžete vyhľadať najlepšie alebo najlacnejšie taxi služby na dva kliky aj keď používate iPhone alebo iPad. Neustále sa snažíme našu aplikáciu zlepšovať, aby ste ju mohli čo najlepšie využiť. Okrem toho, že je aplikácia samozrejme zadarmo, nebudú Vás otravovať žiadne reklamy. Ani my ich nemáme radi. A nezaberá takmer žiadne miesto v pamäti.

Novinka ZDARMA na Apple store.

https://itunes.apple.com/sk/app/volajtaxi/id1462489735

Zoznam aktuálnych taxi služieb, z ktorých si môžete vybrať kdekoľvek na Slovensku, je tak od vás na dva kliky. Doslova... A ešte stále sme neskončili. Vždy je čo zlepšovať a preto budeme radi za každý názor, hodnotenie alebo návrh na zlepšenie. Tak neváhajte a pridajte aj vy ruku k dielu. 

 

Sťahuj ZDARMA.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adrisoft.calltaxi

https://apps.apple.com/sk/app/volajtaxi/id1462489735

 

Taxi Martin, taxi služby martin, taxi zdarma, taxi Slovensko, lacne taxi, taxi bratislava, hoppinm, uber, taxi bolt, bolt, taxi, taxi top, najlacnejsie taxi

 

https://www.volajtaxi.sk/

Volajtaxi Podmienky používania Kontakt Taxi služby Blog

Copyright © 2024 by Volajtaxi.sk, Všetky práva vyhradené.